fbpx Skip to main content

Applicant tracking system

Ontdek hoe jij samen met ons sneller én goedkoper de juiste medewerkers werft.

Efficiënt kandidatenbeheer met een ATS systeem

Het ultieme verlengstuk van jouw wervingsactiviteiten in 2023

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is efficiënte werving en kandidatenbeheer cruciaal voor het succes van uw organisatie. Bij Recruitboost begrijpen we de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij het volgen en beheren van sollicitanten. Daarom ondersteunen wij bedrijven bij het implementeren van een Applicant Tracking System (ATS) – een uitgebreide oplossing die het volledige wervingsproces vereenvoudigt.

Belangrijkste kenmerken

Creëer meer overzicht in jullie wervingsproces

Ontdek met Recruitboost hoe een ATS-systeem jullie kan helpen meer overzicht te creëren, tijd te besparen en efficiënter samen te werken. Als jullie overwegen om een ATS aan te schaffen of het eerst in de praktijk willen uitproberen zonder grote investeringen, kunnen wij een portal voor jullie implementeren in jullie wervingsproces. Hiermee kunnen jullie moeiteloos kandidaten volgen en beheren in elke fase van het wervingsproces. Blijf georganiseerd met een visuele, aanpasbare interface die de beweging van kandidaten van sollicitatie tot aanname stroomlijnt.

Een ander onderdeel van onze dienstverlening betreft het ondersteunen bij de implementatie van een ATS-systeem binnen jullie wervingsproces. Ons team ondersteunt jullie bij het installeren van de belangrijkste onderdelen van een ATS-systeem binnen jullie eigen processen.

Om deze redenen gebruik je een ATS systeem

Tijd besparen en prettiger samenwerken

Bespaart tijd en verhoogt productiviteit:

Zeg vaarwel tegen excel sheets, handmatig papierwerk en eindeloze e-mails. Met een ATS systeem automatiseer je routinetaken, zodat jullie team zich kan richten op wat echt belangrijk is: het vinden van de perfecte kandidaat.

Bevordert samenwerking:

Werk naadloos samen met uw team. Deel kandidaatprofielen, notities en evaluaties binnen de ATS om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina zit.

Uw digitale wervingspartner

Haal met ons een technisch specialist in huis, voor betere data, analytics en prestaties

  • De tijd tot aanname verkorten.
  • Administratieve overhead minimaliseren.
  • Sneller top talent identificeren.
  • Samenwerking binnen uw team verbeteren.
  • Uw werkgeversmerk versterken.

Met Recruitboost heeft u een partner die helpt uw wervingsproces te vereenvoudigen. Of u nu een krachtige ATS-installatie nodig heeft of deskundig advies bij het selecteren van het juiste systeem, wij helpen u vooruit.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.