fbpx Skip to main content

Website en candidate journey

Ontdek hoe jij samen met ons sneller én goedkoper de juiste medewerkers werft.

Een optimale candidate journey vertoond via jullie eigen werken bij website

Het ultieme verlengstuk van jouw wervingsactiviteiten in 2023

De eerste indruk telt, zeker als het gaat om het aantrekken van de beste kandidaten voor uw vacatures. Wij begrijpen dit volledig. Daarom hebben we onze ‘Werken bij’ website en candidate journey dienstverlening zo ontworpen dat wij samen met jullie kandidaten de beste indruk geven van de potentiële nieuwe werkplek en de kandidaten door een vlot sollicitatieproces te leiden.

Een 'Werken bij' website

Toon wat u te bieden heeft

Wij hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van inmiddels honderden wervingscampagnes in een vrijwel alle sectoren. Van duikers tot zorgprofessionals of leidinggevende functies, we hebben de expertise om de essentie van de specifieke baan nauwkeurig vast te leggen door middel van overtuigend taalgebruik en uitnodigende beelden, zoals foto’s en/of video’s. Door al deze elementen in te zetten, brengen we het verhaal van uw bedrijf effectief over en presenteren we jullie vacature in zijn beste vorm aan potentiële kandidaten (die misschien wel jou nieuwe collega worden).

Candidate journey

Optimaliseer het sollicitatieproces

Een vlotte sollicitatieprocedure kan het verschil maken tussen het aantrekken of verliezen van top talent. Wij helpen u om een gestroomlijnd sollicitatieproces te creëren dat zowel efficiënt als aangenaam is voor de kandidaten.

Data inzichtelijk maken

Begrijp uw kandidaten beter

Onze service biedt gedetailleerde tracking en rapportage van het gedrag en de interacties van kandidaten met uw website en sollicitatieproces. Deze inzichten kunnen u helpen om uw proces verder te optimaliseren en beter in te spelen op de behoeften en verwachtingen van de kandidaten.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.