fbpx Skip to main content

Employer branding

Ontdek hoe jij samen met ons sneller én goedkoper de juiste medewerkers werft.

Versterk uw werkgeversmerk met Recruitboost

Het ultieme verlengstuk van jouw wervingsactiviteiten in 2023

Een sterk werkgeversmerk is essentieel om talent aan te trekken en te behouden. Bij Recruitboost, we hebben een uitgebreide reeks diensten ontworpen om uw werkgeversmerk te versterken en uw bedrijf te onderscheiden van de rest.

Werken bij Website(s)

Geef je vacatures en bedrijfscultuur het podium

Een ‘Werken bij’ website is uw visitekaartje voor potentiële kandidaten. We helpen u een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website te ontwerpen die uw bedrijfscultuur weerspiegelt en talent aantrekt.

Fotografie

Leg alles professioneel vast

Ons team van professionele fotografen zal uw kantooromgeving, werknemers en werkprocessen vastleggen, om zo een authentiek beeld van uw bedrijf te creëren dat spreekt tot potentiële kandidaten.

Wervingsvideo

Geef potentiële kandidaten alvast een impressie

Een wervingsvideo kan een krachtige indruk maken op potentiële werknemers. We produceren boeiende, hoogwaardige video’s die uw bedrijfsverhaal vertellen en een sterke emotionele connectie met kandidaten creëren.

Drone video

Leg jullie bedrijf vast via dronebeelden

Creëer adembenemende luchtopnames met onze professionele drone videograaf. Of u nu op zoek bent naar verbluffende uitzichten, vastgoedobjecten vanuit een unieke hoek wilt presenteren, speciale gebeurtenissen wilt documenteren of uniek videomateriaal aan uw website/contentkalender wilt toevoegen, onze ervaren dronepiloten en videografen staan klaar om uw video’s uit te laten blinken.

Vacature tekst

Een overtuigende vacature schrijven blijft toch een vak apart

Een effectieve vacaturetekst kan het verschil maken in het aantrekken van topkandidaten. Ons team van copywriters creëert aantrekkelijke, SEO-geoptimaliseerde vacatureteksten die de juiste kandidaten aantrekken en aanspreken.

Social media beheer

Presenteer uw werkgeversmerk online met krachtige content

We helpen u om uw aanwezigheid op sociale media te maximaliseren, met strategisch geplaatste berichten die uw werkgeversmerk versterken en een breed publiek bereiken.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.