fbpx Skip to main content

Recruitment campagnes

Ontdek hoe jij samen met ons sneller én goedkoper de juiste medewerkers werft.

De zoektocht naar personeel begint hier

Het ultieme verlengstuk van jouw wervingsactiviteiten in 2023

De arbeidsmarkt heeft de afgelopen tijd een transformatie ondergaan en wij hebben ons snel en succesvol aangepast aan de veranderende dynamiek. We zagen dat de meest waardevolle troef in de talentenpool momenteel veelal de latent werkzoekenden zijn – degenen die misschien niet actief op zoek zijn naar nieuwe kansen, maar over de vaardigheden en ervaring beschikken die uw organisatie nodig heeft. Met onze datagerichte aanpak en jarenlange ervaring van online marketing binnen recruitment hebben wij samen met ons team een fantastisch product gemaakt om jullie vacature(s) beter in te kunnen vullen.

Als toonaangevende aanbieder van rekruteringsoplossingen vertrouwen we op geavanceerde datagestuurde technieken die gebruikmaken van de kracht van big data en slimme online marketing technieken om deze verborgen doelgroep te identificeren en te kunnen bereiken. Onze aanpak stelt ons in staat om veelal binnen een periode van slechts 6 weken de meest geschikte kandidaten voor uw organisatie te identificeren, zodat u uw vacatures tijdig kunt vervullen met het juiste talent.

Een ijzersterke vacature

Een eerlijk maar overtuigend beeld van de baan bij jullie bedrijf

Profiteer van onze uitgebreide ervaring in het uitvoeren van honderden wervingscampagnes in een breed scala van sectoren. Van duikers tot zorgprofessionals of leidinggevende functies, we hebben de expertise om de essentie van de specifieke baan nauwkeurig vast te leggen door middel van overtuigend taalgebruik en uitnodigende beelden, zoals foto’s en/of video’s. Door al deze elementen in te zetten, brengen we het verhaal van uw bedrijf effectief over en presenteren we jullie vacature in zijn beste vorm aan potentiële kandidaten (die misschien wel jou nieuwe collega worden).

Een gebruiksvriendelijke kandidaatreis

Omgaan met verschillende kanalen en mogelijkheden

Aandacht is de belangrijkste factor die bepaalt of je wel of geen reactie krijgt op je vacatures. De uitdaging ligt in het wervingsproces online is het krijgen en vasthouden van de aandacht van mensen. Zeker wanneer de concurrentie hevig is en de aandacht van de doelgroep verspreid ligt over vele kanalen beschikbare kanalen. Zo kan het voor een kandidaat erg makkelijk zijn om te reageren via WhatsApp (hoewel ze daar misschien hun cv niet bij de hand hebben). En kan je de juiste kandidaten op LinkedIn vinden, maar brengt die persoon het grootste deel van zijn/haar tijd door op Instagram. En zie je dat mensen uiteindelijk zoeken naar informatie op hun laptop, maar reageren ze via hun telefoon. Daarom moet uw wervingscampagne op dit gedrag zijn afgestemd en geoptimaliseerd. Zo onderscheidt u zich van de massa en haalt u het maximale uit uw wervingsbudget.

Geef jouw vacature het podium

Wek de interesse van jouw doelgroep op de beste kanalen

Wij zijn gespecialiseerd in job marketingcampagnes die uw vacature de nodige exposure geven om geschikte kandidaten aan te trekken. We selecteren zorgvuldig platforms die het meest relevant zijn voor uw doelgroep en plaatsen banners en advertenties om sollicitaties te stimuleren. Ons gebruik van geavanceerde technologie en de uitgebreide ervaring in de huidige arbeidsmarkt stelt ons in staat om een ​​realistisch voorbeeld te geven van uw wervingsopties. We nodigen je uit om een ​​demo met ons in te plannen, zodat we kunnen laten zien hoe onze aanpak voor jou kan werken.

Eigen kandidaatbeheerportal

Overzichtelijke samenwerking om zo goed mogelijk resultaat te halen.

Wat onze wervingscampagne onderscheidt, is onze levering van een speciaal kandidatenbeheerportaal, dat naadloos kan worden geïntegreerd met uw bestaande ATS. Via dit portaal ontvangen en screenen we alle sollicitaties van kandidaten, communiceren we met hen en werken we samen met u om onze wervingsstrategie te verfijnen. Door de gegevens van kandidaten en de verzamelde feedback in het portal te analyseren, kunnen we snel en gericht aanpassingen maken aan de campagne-inhoud om mismatches te minimaliseren en de best mogelijke match te garanderen.

Performance dashboard

Meten is weten, en hoe concreter hoe beter.

Onze wervingscampagnestrategie is volledig gebaseerd op data driven inzichten en ons performancedashboard geeft u een duidelijk inzicht in de essentiële statistieken die u real-time kunt volgen en optimaliseren. Hierdoor behoudt u volledig inzicht in hoe uw wervingsbudget wordt toegewezen en welk rendement het genereert. Bovendien kunnen we dit dashboard gebruiken om unieke inzichten vast te leggen in datasets en deze weer kunnen gebruiken voor toekomstige campagnes. Hierdoor kunnen we nog sneller en meer impactvolle resultaten kunnen behalen.

85% binnen 6 weken ingevuld

Gemiddeld beoordeeld met een 9+

94% start een volgende wervingscampagne

Onze recruitment campagnes

Wij hebben diverse oplossingen voor elk type bedrijf.
Heb jij één of meerdere vacatures open staan, of een zelfde vacature voor meerdere vestigingen? Wij denken met je mee voor de beste campagne opzet.

Basic

Vanaf € 1495

excl. btw
 • 1 vacature in één regio
 • Eigen sollicitatieportal in huisstijl
 • Campagnes op maat
 • Reacties als quiz, mail of appje
 • Monitoring en vergaande optimalisaties
 • Eigen kandidaatbeheersysteem (met support)
 • Performance dashboard, realtime inzicht
Offerte aanvragen

PlusMeest gekozen

Vanaf € 2495

excl. btw
 •  2-4 vacatures of regio’s
 • Eigen sollicitatieportal in huisstijl
 •  Campagnes op maat
 •  Reacties als quiz, mail of appje
 •  Monitoring en vergaande optimalisaties
 •  Eigen kandidaatbeheersysteem (met support)
 •  Performance dashboard, realtime inzicht
Offerte aanvragen

Custom

Vanaf € 3495

excl. btw
 • Vanaf 5 vacatures of regio’s
 • Eigen sollicitatieportal in huisstijl
 • Campagnes op maat
 • Reacties als quiz, mail of appje
 • Monitoring en vergaande optimalisaties
 • Eigen kandidaatbeheersysteem (met support)
 • Performance dashboard, realtime inzicht
Offerte aanvragen