fbpx Skip to main content

Over ons

Ontdek hoe jij samen met ons sneller én goedkoper de juiste nieuwe medewerkers werft. Met onze jarenlange ervaring binnen online marketing kunnen wij heel gericht jullie vacatures zichtbaar maken. Dit kan niet alleen snel voor nieuwe kandidaten zorgen maar ook flink op de kosten besparen!

Maak kennis met Recruitboost

Ontdek hoe jij samen met ons sneller én goedkoper de juiste nieuwe medewerkers werft. Samen met onze klanten en geweldig team van specialisten hebben wij een onweerstaanbaar product aanbod gemaakt die jouw werving 100% beter op de rit zet.

Van origine zijn wij een online marketing bureau die zich heeft gespecialiseerd in de arbeidsmarkt. Met onze kennis van het inkopen van mediabudget op Google en Social Media, de expertise om grafische vormgeving en programmeren in te zetten om betere vacature pagina’s te maken, en een ongekende passie voor data omzetten naar resultaten zijn wij een ideaal verlengstuk voor ieder(e) recruiter, HR-professional of bedrijf dat op zoek is naar personeel.

Anders dan wat je gewend bent zoeken wij jou doelgroep via online kanalen en gebruiken wij slimme teksten, beeldmateriaal en data om de aandacht van misschien wel jullie nieuwe collega te trekken. Met onze jarenlange ervaring binnen online marketing kunnen wij heel gericht jullie vacatures zichtbaar maken. Dit kan niet alleen snel voor nieuwe kandidaten zorgen maar ook flink op de kosten besparen! Ondertussen hebben wij al meer dan 500 vacatures succesvol ingevuld.